Όροι χρήσης

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

Το eshop fmsvolos.gr δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες , από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Περιορισμός ευθύνης

Το eshop fmsvolos.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Το eshop fmsvolos.gr ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης το eshop fmsvolos.gr ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Όλες οι τιμές στο eshop μας είναι τελικές και περιέχουν ΦΠΑ 24%.

Τρόποι Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER
Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται μέσω της ΕΛΤΑ Courier στην διεύθυνση αποστολής που έχετε επιλέξει. Το κόστος αποστολής είναι 3,10 ευρώ (για αγορές κάτω των 49 ευρώ).

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για παραγγελίες άνω των 49 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στην ΕΛΤΑ Courier με μετρητά, κατά την παράδοση των προϊόντων σας. Το κόστος αντικαταβολής είναι 1,60 ευρώ.

2. ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως τρόπο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση. Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα σας δοθούν πληροφορίες για τους τραπεζικούς λογαριασμούς του καταστήματος μας. Η παραγγελία σας θα τύχει επεξεργασίας και θα ολοκληρωθεί με αποστολή, μόλις εμφανιστεί η κατάθεση σας, συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες. Ωστόσο, το χρονικό διάστημα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την τράπεζα.

Η συνεργαζόμενη τράπεζα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για προεξόφληση της παραγγελίας σας είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ: Πειραιώς
ΙΒΑΝ: GR7401726100005610102356463
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: Μαρία Βολιώτη

Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός προθεσμίας 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον το προϊόν είναι στην αρχική του συσκευασία και σε άριστη κατάσταση μαζί με τα συνοδευτικά του έγγραφα (απόδειξη αγοράς, δελτίο αποστολής κλπ).

Στην περίπτωση επιστροφής ενός μη ελαττωματικού προϊόντος ή την αντικατάσταση του με άλλο προϊόν, τα έξοδα για την επιστροφή αναλαμβάνει ο πελάτης.

Εάν επιθυμείτε κάποια αλλαγή μπορείτε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2421 21 6372 ή στέλνοντας email στο [email protected] για την επιστροφή / αλλαγή που θέλετε να προβείτε.